CABINET MEDICAL VETERINAR DR. NECULA DORU

CABINETUL MEDICAL VETERINAR DR. NECULA DORU sta la dispozitia dumneavoastra cu bune servicii de ingrijire pentru animalul dumneavoastra de companie.Datorita domnului Dr. Necula Doru, dinamic si plin de seriozitate, care practica aceasta meserie din pura pasiune, clinica noastra trateaza fiecare pacient cu multa grija si profesionalism, fie ca este vorba de consultatii veterinare, deparazitari sau administrare de tratamente asigurand si servicii mult mai complexe precum ecografii, examene paraclinice sau interventii chirurgicale.

Deoarece misiunea noastra principala este aceea de a ingriji toate animalele aflate in suferinta, cabinetul nostru veterinar asigura servicii de o calitate superioara.

Datorita aparaturii medicale de ultima generatie, clinica noastra vine atat in ajutorul specialistilor pentru stabilirea unui diagnostic cat mai rapid si corect, cat si al pacientilor, sprijinindu-i in mentinerea sanatatii lor în o buna forma.

Cabinetul nostru este locul unde animalul dumneavoastra de companie se va simti ca acasa, intr-un cadru natural, fiind inconjurat de toate atentia si afectiunea echipei noastre.

Serviciile oferite de Cabinetul Medical Veterinar Dr. Necula Doru:

  • obstetrica-ginecologie;
  • chirurgie;
  • interne;
  • vaccinari;
  • examene paraclinice;
  • ecografie;

Va asteptam cu drag la cabinetul nostru veterinar din Str. Oborului, Nr. 2, din Vatra Dornei, Judetul Suceava!

Localizare CABINET MEDICAL VETERINAR DR. NECULA DORU
Galerie Cabinet Veterinar Vatra Dornei