Cabinet Veterinar Monivet Ramnicu Valcea

Cabinetele veterinare Monivet din Ramnicu Valcea va ofera o gama larga de servicii veterinare inalta calitate si va pot ajuta atunci când aveti nevoie. La noi gasiti orice doriti pentru prietenul dumneavoastra necuvântator, fie ca este vorba de simple operatiuni de cosmetica, fie ca este vorba de operatii complicate. Suntem aici pentru a va ajuta. 

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00;

Sambata: 10:00 - 12:00;

Duminica: 10:00 - 1200

 Consultatii veterinare Ramnicu Valcea

Controalele de rutina reprezinta modul principal prin care putem preveni  bolile si intretine un animal sanatos. Deoarece animalele imbatranesc mai repede, este recomandat ca acestea sa fie aduse periodic la consult, cel putin de 2 ori pe an pentru cele tinere, iar invarsta de doua ori la 6 luni. Vizitele de rutina la veterinar vor asigura ca micile probleme de sanatate nu vor evolua mai serios, pentru a le pune viata in pericol. Oferim o varietate de examene concepute pentru a satisface nevoile pacientilor nostri. Printre ele enumeram examinarea starii generale de sanatate, examene de boala, examene dentare, si altele.

Consiliere Nutritionala

In ultima perioada cercetarile legate de nutritie pentru caini si pisici au generat o mare cantitate de informatii pentru care au dus la imbunatatirea calitatii serviciilor veterinare.

Medicii nostri veterinari au studiat hrana de la primele zile din facultate pana in prezent. Nu ne oprim niciodata din studiat, si dupa ce ne-am adunat noi informatii, suntem aici pentru a va oferi un raspuns pentru toate intrebarile dvs. cu privire la dieta animalului tau de companie. Aceasta pagina a site-ului nostru este conceputa ca o rampa de lansare pentru tine, sa inveti mai mult pe cont propiu. Si intotdeauna, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati oricand.

Oferim o varietate de diete, care ne permit flexibilitatea de a oferi o buna varianta de dieta pentru a se potrivi nevoilor animalului tau de companie.

Schimbarea mancarii cainelui dvs., exceptie face cazul cand medicul veterinar o recomanda altfel, aceasta nu este o idee buna de a schimba hrana unui animal de companie, fara un pic de planificare inainte in timp si o trecere treptata prin schimbarea rationala.

In cabinetul nostru isi desfasoara activitatea o echipa de doctori veterinari cu o vasta experienta in domeniul animalelor de companie, munca desfasurandu-se cu pasiune si profesionalism, toata atentia si grija noastra fiind indreptata catre prietenul dumneavoastra.

servicii veterinare Ramnicu Valcea

 

PUNCTE DE LUCRU

Punct de lucru 1:  Str. Ostroveni, Nr. 6, bl. A14

Telefon : 0350.431.227

Telefon: 0744.579.748

Telefon: 0744.205.962 - PENTRU TUNS SI SPALAT

Punct de lucru 2: Str. Marasesti, Nr. 8

Telefon: 0744.579.748

Telefon: 0762.888.386

Telefon: 0744.205.962 - PENTRU TUNS SI SPALAT

Pentru programari pentru tuns si spalat, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0744.205.962

SERVICII

  • Ecografie
  • Consultaiii si tratamente
  • Vaccinari si deparazitari
  • Investigatii de laborator
  • Consultanta de specialitate în probleme de crestere si nutritie
  • Microcipare
  • Cosmetica si frizerie, canina si felina
  • Produse Pet-Shop
  • Sterilizari
  • Interventii de mica/mare chirurgie
Localizare Cabinet Veterinar Monivet Ramnicu Valcea
Galerie Cabinet Veterinar Ramnicu Valcea