AmbulanceVet

Cabinet veterinar Piatra-neamtClinica noastra ofera servicii veterinare de calitate superioara atat in cabinet, cat si la domiciliu. Noi avem ca principal scop deservirea in primul rand a  zonei de proximitate in care activam.

Principalele noastre valori sunt pasiunea, dedicarea si respectul, calitati pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din clinica noastra, cabinetul preferat al clientilor. Medicii nostrii sunt profesionisti si folosesc aparatura moderna pe care o detin impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care interven in fiecare situatie, lucru care ne face sa fim una dintre prestigioase cabinete veterinare din Judetul Giurgiu.

In cazul in care animalul dumneavoastra este imobilizat la domiciliu din cauza unei anumite probleme locomotorii sau se afla intr-o stare critica, puteti contacta non stop cabinetul veterinar Sc Funivet Srl si venim in un scurt timp pentru a va oferi consultatii si tratamente la domiciliu.

Servicii :

- Examene paraclinice;

- Ecografie;

- Determinare tensiune arteriala;

- Electrocardiograma;

- Tratamente profilactice;

- Tratamente curente;

- Anestezie si terapie intensiva;

- Stomatologie;

- Interventii chirurgicale

Servicii veterinare Piatra-neamt

A avea un caine sanatos presupune destul de multe responsabilitati. Acestea pot fi realizate intr-un mod mai placut si antrenant, mai ales in momentul in care aveti un suport de sfaturi si idei date de catre un profesionist.

In cazul adoptiei unui catel, este indicat sa mergi cu el la un cabinet veterinar pentru a fi luat in evidenta si pentru a stabili un plan de masuri ce trebuiesc luate in considerare atat pentru protectia patrupedului, cat si pentru protectia ta.

Chiar si de la o varsta frageda cateii pot fi infectati cu anumite boli si paraziti, ce pot afecta sanatatea oamenilor si mai ales a copiilor, totodata catelusii sunt foarte sensibili in primele luni de viata la boli infectioase si parazitare, boli care odata declansate au un prognostic rezervat.

Tarife oferite de catre clinica noastra :

- Tratament injectabil intr 20 si 100 lei;

- Tratament perfuzabil intre 50 si 100 lei;

- Administrare comprimat la 5 lei;

- Administrare solutie deparazitare externa la 5 lei;

- Montare cateter venos la 20 lei;

- Montare cateter uretral la 50 lei;

- Bandaj simplu intre 30 si 70 lei;

- Bandaj gipsat intre 100 si 140 lei;

Clinica veterinara Piatra-neamt

Localizare AmbulanceVet
Galerie Cabinet Veterinar Piatra Neamt
    Nici o galerie disponibila.