S.C. SIVETCOFARM S.R.L.

cabinet veterinarIn cabinetul nostru veterinar SIVETCOFARM ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor reprezinta principalele noastre griji.

De asemenea, avem si o farmacie veterinara dotata cu tot ce aveti nevoie pentru animalul dumneavoastra.

Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de o inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

Consultatia este primul pas spre rezolvarea problemelor pe care le are animalutul dumneavoastra. Echipa noastra este pregatita sa asculte cu mare atentie si sa rezolve problemele de sanatate ale prietenului dumneavoastra necuvantator. Contactul direct al medicului veterinar cu pacientul sau, informatiile corecte si concise pe care proprietarul le ofera sunt de o importanta vitala pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Animalele nu sunt doar prietenii nostrii necuvantatori: pot fi adevarati doctori care ne protejeaza de boli sau ne potvindeca, alertandu-ne despre o suferinta pe care nu o constientizam. Deseori se intalnesc cazuri de pisici sau caini care "miros" o suferinta grava a stapanului si il alerteaza in legatura cu asta, iar in multe tari se pun in practica programe de terapie cu animale. Specialistii arata ca beneficiile pe care le poti obtine de la un caine sunt enorme: un des, persoanele care detin un caine sunt longevive si sunt mai fericite ca altele.

Cei care detin un caine au sanse mai mici sa aiba hipertensiune si un nivel crescut al colesterolului. Mai mult, stapanii unui catel au sanse mai mari sa supravietuiasca si sa traiasca mai mult dupa un atac de cord si fac mai mult sport decat alte persoane, in sensul ca plimbarea zilnica a catelului ii ajuta sa se miste. Motivatia nu mai este astfel o problema. De cate ori mangaiem un catel, in creier sunt eliberate numeroase chimicale cu efecte pozitive, precum dopamina si serotonina, care ne protejeaza de depresie.

Servicii

  • Consultatii;
  • Vaccinari;
  • Deparazitari;
  • Toaletaj canin;
  • Interventii chirurgicale si obstetricale;
  • Analize de laborator;
  • Ecografie;
  • Pet shop;
  • Consultanta de specialitate;
  • Radiologie.

Localizare S.C. SIVETCOFARM S.R.L.
Galerie Cabinet Veterinar Lechinta