Cabinet Medical Veterinar Creative Vet-Zone - Dr. Filip Ilie Alin

Creative Vet Zone reprezinta o clinica veterinara cu sedii in Ghimbav, Cristian si Codlea, care ofera servicii veterinare complexe, de o reala calitate atat in cabinet, cat si la domiciliul dumneavoastra.

Cabinet Medical Veterinar Creative Vet-Zone - Dr. Filip Ilie AlinPrincipalul nostru scop este sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam. Oferim o gama completa de servicii precum: consultatii, vaccinari, tratamente, interventii chirurgicale si ortopedie, ecografie, eliberare pasapoarte si implantare microcipuri, ambulanta veterinara, consiliere nutritie, spitalizare si analize ale sangelui.

Asa cum ne dorim fiecaruia dintre noi sanatatea si bunastarea, asa si prietenilor nostri necuvantatori trebuie sa le dorim si sa le oferim sanatatea necesara unui trai decent. Aceasta sanatate o putem oferi prin medicatie adecvata la diferitele boli sau probleme ce ar putea aparea si o hrana sanatoasa. Si pentru ca prietenii nostri necuvantatori nu pot avea grija de unii singuri atata timp cat traiesc printre noi (societatea nostra), trebuie sa le oferim tot ajutorul si sprijinul nostru in acest sens apeland la servicii de specialitate, pe care le puteti gasi la Creative Vet-Zone.

Clinica noastra ofera animalutelor dumneavoastra posibilitatea de spitalizare. 

In Ghimbav, Creative Vet-Zone,  detine o clinica veterinara situata, pe strada Lunga la nr. 22 – DN 1 – parter,  unde va intampinam cu o atmosfera calda si prietenoasa, animalul dumneavoastra se va simtindu-se confortabil si in siguranta. Avem increderea ca in timp, toti iubitorii si stapanii de animale, cand vor spune cabinet veterinar sau clinica veterinara, vor spune: Creative Vet Zone.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata animalelor sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Creative Vet Zone – cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare din judetul Brasov.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, cabinetul veterinar din Ghimbav este deschis de luni pana sambata si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare, pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.

Servicii Veterinare - Farmacie Veterinara

Pentru cosmetica veterinara, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0751.988.988

Departamentul de Cosmetica al Clinicii Creative Vet Zone va ofera servicii necesare igienei animalelor de companie. Personalul implicat in acest department detine cunostintele tehnice pe care le solicita aceasta profesie, un simt estetic dezvoltat precum si multa rabdare necesara lucrului cu animalutele.

Va tratam prietenul un bun ca si cum ar fi al nostru, mai mult chiar, il privim ca pe o fiinta umana.

Servicii Veterinare Complete

Cabinetul veterinar CREATIVE VET ZONE ofera o gama larga de servicii medicale pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie:

 • CONSULTATII
 • VACCINARI
 • TRATAMENTE
 • INTERVENTII CHIRURGICALE SI ORTOPEDIE
 • ECOGRAFIE
 • ELIBERARE PASAPOARTE SI IMPLANTARE MICROCIPURI
 • AMBULANTA VETERINARA 
 • CONSILIERE NUTRITIE
 • URGENTE NON-STOP
 • SPITALIZARE
 • ANALIZE BIOCHIMICE ALE SANGELUI

Cabinet Veterinar Ghimbav

Localizare Cabinet Medical Veterinar Creative Vet-Zone - Dr. Filip Ilie Alin
Galerie Cabinet Veterinar Ghimbav