TeoVet

TeoVet a pune la dispozitie 3 puncte farmaceutice – farmacie veterinara, unde, in functie de diagnosticul stabilit, va puteti procura tratamentul potrivit.

  1. Str. Iacob Zadik, Piata Burdujeni
  2. Complexul Egros, Stand A2.2.
  3. Str. Dimitrie Onciul, vis-a-vis de Posta

 De asemenea, prestam servicii DDD profesionale. 

Farmacia veterinara este indispensabila pentru iubitorii si crescatorii de animale, dat fiind ca si acestea se confrunta cu probleme de sanatate. Ce puteti gasi la farmacia TeoVet? De la tratamente medicamentoase, pana la hrana si accesorii, aici este locul unde puteti achizitiona exact ceea ce cautati. In plus, dispuneti si de recomandari si informatii gratuite de la farmacisti, al caror rol este sa va ofere produsele potrivite, dar si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Misiunea TeoVet - Misiunea noastra este aceea de a fi alaturi iubitorilor de animale, de a anticipa si intelege nevoile pacientilor nostri si de a raspunde asteptarilor stapanilor lor, imbinand profesionalismul si devotamentul cu tehnologia avansata. 

Viziunea TeoVet - Din dragoste pentru animale si respect pentru stapanul lor, ne-am propus sa devenim un etalon al calitatii si sigurantei practicii sanitar-veterinare. 

medicamente veterinare Suceava

Vedem in clientii nostri importanti parteneri si avem certitudinea ca doar impreuna vom reusi sa promovam conceptul  "Pentru Stapani cu Suflet, un Serviciu cu Suflet"

Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a va oferi solutii si tratamente pentru problemele de sanatate pe care animalul dumneavoastra de companie le poate avea. Farmacia veterinara TeoVe tpune la dispozitia clientilor nostri o gama diversificata de diete si medicamente de uz veterinar, precum:

  • Medicamente de uz veterinar destinate animalelor de companie si celor de curte;
  • Hrana pentru animale de companie, produsa de prestigioase firme din domeniu: Pedigree, Whiskas, Friskies, Kitekat, Purina, Royal Canin, Biomill, Hill’s, Vitakraft s.a., atat pentru caini sau pisici, cat si pentru papagali, canari, perusi, nimfe, porumbei, porcusori de Guineea, hamsteri, iepuri, pesti de acvariu, broaste testoase;
  • Produse cosmetice veterinare: sampon special conceput pentru caini si pisici, manusi pentru periat blana animalului s.a.;
  • Accesorii animale de companie: zgarzi, lese, hamuri, botnite, custi de transport, jucarii, oase din piele, litiere, nisip pentru pisici s.a.;
  • Premix-uri vitamino-minerale, promotori de crestere, cheaguri;
  • Fitosanitare: otrava pentru gandaci de bucatarie, furnici, purici, molii, tantari, muste;
  • Raticide: capcane, otrava, benzi adezive, lipici pentru soareci/sobolani.


Nota: Hrana uscata pentru pisici, caini, iepuri si porumbei se comercializeaza fie ambalata, fie la kilogram - in functie de preferintele clientului.

Localizare TeoVet
Galerie Farmacie Veterinara Suceava