Farmacie veterinara Monivet Ramnicu Valcea

Farmacia veterinara Monivet din Ramnicu Valcea va ofera o gama larga de produse veterinare inalta calitate si va pot ajuta atunci când aveti nevoie. La noi gasiti orice produs doriti pentru prietenul dumneavoastra necuvântator, fie ca este vorba de simple operatiuni de cosmetica, fie ca este vorba de diverse produse veterinare sau hrana. Suntem aici pentru a va ajuta. Farmacia noastra veterinara este localizata in complexul Dovali din Ramnicu Valcea.

Farmacia veterinara este indispensabila pentru iubitorii si crescatorii de animale, dat fiind ca si acestea se confrunta cu probleme de sanatate. Ce puteti gasi la farmacia Monivet? De la tratamente medicamentoase, pana la hrana si accesorii, aici este locul unde puteti achizitiona exact ceea ce cautati. In plus, dispuneti si de recomandari si informatii gratuite de la farmacisti, al caror rol este sa va ofere produsele potrivite, dar si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Consiliere Nutritionala

In ultima perioada cercetarile legate de nutritie pentru caini si pisici au generat o mare cantitate de informatii pentru care au dus la imbunatatirea calitatii serviciilor veterinare.

Medicii nostri veterinari au studiat hrana de la primele zile din facultate pana in prezent. Nu ne oprim niciodata din studiat, si dupa ce ne-am adunat noi informatii, suntem aici pentru a va oferi un raspuns pentru toate intrebarile dvs. cu privire la dieta animalului tau de companie. Aceasta pagina a site-ului nostru este conceputa ca o rampa de lansare pentru tine, sa inveti mai mult pe cont propiu. Si intotdeauna, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati oricand.

Oferim o varietate de diete, care ne permit flexibilitatea de a oferi cea mai buna varianta de dieta pentru a se potrivi nevoilor animalului tau de companie.

In cabinetul nostru isi desfasoara activitatea o echipa de doctori veterinari cu o vasta experienta in domeniul animalelor de companie, munca desfasurandu-se cu pasiune si profesionalism, toata atentia si grija noastra fiind indreptata catre prietenul dumneavoastra.

 

produse veterinare Ramnicu Valcea

PUNCTE DE LUCRU

Punct de lucru 1:  Str. Ostroveni, Nr. 6, bl. A14

Telefon : 0350.431.227

Telefon: 0744.579.748

Telefon: 0744.205.962  - PENTRU TUNS SI SPALAT

Punct de lucru 2: Str. Marasesti, Nr. 8 

Telefon: 0744.579.748

Telefon: 0762.888.386

Telefon: 0744.205.962 - PENTRU TUNS SI SPALAT

Pentru programari pentru tuns si spalat, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0744.205.962

SERVICII

 • Ecografie
 • Consultaiii si tratamente
 • Vaccinari si deparazitari
 • Investigatii de laborator
 • Consultanta de specialitate în probleme de crestere si nutritie
 • Microcipare
 • Cosmetica si frizerie, canina si felina
 • Produse Pet-Shop
 • Farmacie veterinara
 • Sterilizari
 • Interventii de mica/mare chirurgie
Localizare Farmacie veterinara Monivet Ramnicu Valcea
Galerie Farmacie Veterinara Ramnicu Valcea