Toby Vet

farmacie veterinara Craiova

Toby Vet  reprezinta o farmacie veterinara din Craiova care a luat nastere in anul 2013 si unde gasiti consultanta si tratament de inalta calitate pentru animalutul dumneavoastra.

Toby Vet ofera servicii complete : consultatii, tratamente, chirurgie, frizerie, precum si hrana si accesorii pentru animale.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbătă: 10:00 - 14:00

Pasiunea si dragostea pentru prietenii nostri necuvantatori s-a transformat intr-o frumoasa profesie, iar atentia si ingrijirea profesionala a pacientilor au devenit un mod de viata.

Indiferent de specia, rasa, talia sau varsta animalutului dumneavoastra, aici veti gasi ajutor, tratamente si sfaturi utile pentru a-l mentine sanatos si mereu dornic de joaca.

Ne bazam pe experienta in servicii veterinare a Doamnei Doctor Stefania Vasilescu si pe dragostea dansei pentru animale. Ne dorim sa va ascultam, sa analizam si sa evaluam corect starea de sanatate a animalutului pentru alegerea celui mai bun tratament.

tratament animale

 

SERVICII VETERINARE CRAIOVA

FARMACIE VETERINARA SI PET SHOP

  • Pornind de la tratamente medicamentoase, pana la hrana si accesorii, aici este locul unde puteti achizitiona exact ceea ce cautati. In plus, dispuneti si de recomandari si informatii gratuite de la farmacisti, al caror rol este sa va ofere produsele potrivite, dar si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

CHIRURGIE TESUTURI MOI

  • Castrare si sterilizare, entropion si ectropion, extirpare tumori, sutura plagi, piometru, mamectomie, codotomie, extirpare pinten.

CONSULTATII SI TRATAMENTE

  • Tratamente antiparazitare interne si externe, tratamente injectabile si perfuzii, tratamente dermatologice, tratament otite, curatare plagi, drenare abcese/hematom.

TESTE RAPIDE DE DIAGNOSTIC

  • Parvoviroza, distemper, PIF, coronaviroza si adenoviroza.

DIVERSE SERVICII

  • Analize de laborator complete, microcipare si inregistrare pe platforma, carnete de sanatate si pasapoarte, vaccinare, frizerie canina si felina (caini de orice talie, cu sau fara anestezie), hrana si accesorii pentru caini si pisici, deplasare la domiciliu.

hrana animale

Localizare Toby Vet
Galerie Farmacie Veterinara Craiova