Toby Vet

cabinet veterinar Craiova

Toby Vet  reprezinta un cabinet veterinar din Craiova care a luat nastere in anul 2013 si a primit numele dupa catelul nostru, Toby. Avem ca principale obiective sanatatea pacientilor, dar si confortul proprietarilor acestora. Echipa noastra face tot posibilul pentru a putea a asigura ingrijiri medicale de calitate superioara, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. 

Toby Vet ofera servicii de consultatii, tratamente, chirurgie, frizerie, precum si hrana si accesorii pentru animale.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbătă: 10:00 - 14:00

Pasiunea si dragostea pentru prietenii nostri necuvantatori s-a transformat intr-o frumoasa profesie, iar atentia si ingrijirea profesionala a pacientilor au devenit un mod de viata.

Indiferent de specia, rasa, talia sau varsta animalutului dumneavoastra, aici veti gasi ajutor, tratamente si sfaturi utile pentru a-l mentine sanatos si mereu dornic de joaca.

Ne bazam pe experienta in servicii veterinare a Doamnei Doctor Stefania Vasilescu si pe dragostea dansei pentru animale. Ne dorim sa va ascultam, sa analizam si sa evaluam corect starea de sanatate a animalutului pentru alegerea celui mai bun tratament.

medic veterinar Craiova

Va asteptam cu drag in cabinet, cu rugamintea sa ne sunati in prealabil pentru a va putea programa la o ora la care nu sunteti nevoiti sa asteptati si sa putem si noi prelua rapid pacientul. 

Am dotat cabinetul cu tot ceea ce este necesar pentru a asigura servicii veterinare de  inalta calitate.

servicii veterinare Dolj

SERVICII CABINET VETERINAR CRAIOVA

CHIRURGIE TESUTURI MOI

  • Castrare si sterilizare, entropion si ectropion, extirpare tumori, sutura plagi, piometru, mamectomie, codotomie, extirpare pinten.

CONSULTATII SI TRATAMENTE

  • Tratamente antiparazitare interne si externe, tratamente injectabile si perfuzii, tratamente dermatologice, tratament otite, curatare plagi, drenare abcese/hematom.

TESTE RAPIDE DE DIAGNOSTIC

  • Parvoviroza, distemper, PIF, coronaviroza si adenoviroza.

DIVERSE SERVICII

  • Analize de laborator complete, microcipare si inregistrare pe platforma, carnete de sanatate si pasapoarte, vaccinare, frizerie canina si felina (caini de orice talie, cu sau fara anestezie), hrana si accesorii pentru caini si pisici, deplasare la domiciliu.

consultatii animale Craiova

Localizare Toby Vet
Galerie Cabinet Veterinar Craiova