Cabinet Medical Veterinar Creative Vet-Zone - Dr. Filip Ilie Alin

cabinet veterinar CodleaCreative Vet Zone reprezinta o clinica veterinara, care ofera servicii veterinare complexe, de o reala calitate atat in cabinet, cat si la domiciliul dumneavoastra. De asemenea, medicii nostri sunt intr-o perfectionare continua , fiind la curent cu noutatile in domeniu medicinei veterinare.

Creative Vet Zone a dorit astfel sa aduca un plus de valoare in medicina veterinara, contribuind la dezvoltarea acesteia, oferindu-si toata priceperea si cunoasterea pentru binele micilor sai pacienti.

Cunoastem importanta legaturii dintre animale si oameni  si consideram ca este obligatia noastra sa intretinem sanatatea animalelor furnizand bune servicii veterinare. Vrem sa ajutam ca relatia dintre oameni si animale sa fie cat mai indelungata si placuta.

Clinica noastra ofera animalutelor dumneavoastra posibilitatea de spitalizare in cazul interventiilor.

Principalul nostru scop este sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam. Oferim o gama completa de servicii precum: consultatii, vaccinari, tratamente, interventii chirurgicale si ortopedie, ecografie, eliberare pasapoarte si implantare microcipuri, ambulanta veterinara, consiliere nutritie, spitalizare si analize ale sangelui.

Asa cum ne dorim fiecaruia dintre noi sanatatea si bunastarea, asa si prietenilor nostri necuvantatori trebuie sa le dorim si sa le oferim sanatatea necesara unui trai decent. Aceasta sanatate o putem oferi prin medicatie adecvata la diferitele boli sau probleme ce ar putea aparea si o hrana sanatoasa. Si pentru ca prietenii nostri necuvantatori nu pot avea grija de unii singuri atata timp cat traiesc printre noi (societatea nostra), trebuie sa le oferim tot ajutorul si sprijinul nostru in acest sens apeland la servicii de specialitate, pe care le puteti gasi la Creative Vet-Zone.

clinica veterinara codlea

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata animalelor sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Creative Vet Zone – cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare din judetul Brasov.

Pentru urgente, ne puteti contacta la numarul de telefon : 0747.118.865

Va tratam prietenul un bun ca si cum ar fi al nostru, mai mult chiar, il privim ca pe o fiinta umana.

veterinar codlea

Cabinetul veterinar CREATIVE VET ZONE ofera o gama larga de servicii medicale pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie:

 • CONSULTATII
 • VACCINARI
 • TRATAMENTE
 • INTERVENTII CHIRURGICALE SI ORTOPEDIE
 • ECOGRAFIE
 • ELIBERARE PASAPOARTE SI IMPLANTARE MICROCIPURI
 • AMBULANTA VETERINARA 
 • CONSILIERE NUTRITIE
 • URGENTE NON-STOP
 • SPITALIZARE
 • ANALIZE BIOCHIMICE ALE SANGELUI

ambulanta veterinara Codlea

Galerie Cabinet Veterinar Codlea