CABINET MEDICAL VETERINAR CALARASI - DR. BLEBEA VALENTINA

veterinar CalarasiCabinetul Medical Veterinar Calarasi - Dr. Blebea Valentina asigură consultaţii şi tratamente veterinare pentru animalele dumneavoastra de companie. Pentru programari, puteti utiliza datele de contact aflate in stanga paginii.

Pentru noi, îngrijirea prietenilor dumneavoastra necuvantatori este o pasiune, iar preocuparea principală este aceea de a preveni îmbolnăvirea lor prin vaccinari, deparazitari si consultatii timpurii.

Efectuăm vaccinări, deparazitări, intervenţii chirurgicale, diagnostic ecografic, analize biochimice şi hematologice, teste rapide la microscop, cosmetică, implantare microcip, tratamente recuperatorii, examen bacteriologic cu antibiogramă, examen parazitologic, teste virusologice rapide in asa fel incat animalutele sa se insanatoseasca rapid.

Într-o lume perfectă, fiecare câine ar trebui să aiba o casă şi fiecare casă ar trebui sa aiba un caine!

Profesionalismul personalului nostru este completat de aparatura medicala de ultima generatie care ne transforma in una dintre clinicile veterinare de top din Calarasi.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din CMV Dr. Blebea Valentina, cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top din Calarasi.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, cabinetul veterinar Dr. Blebea Valentina ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.

medic veterinar

 

Servicii oferite de cabinetul nostru:

  1. vaccinari si deparazitari
  2. consultatii
  3. interventii chirurgicale
  4. examene microscopice - raclate dermice si frotiuri
  5. examen coproparazitologic
  6. examen din secretii auriculare
  7. recoltare probe pentru examene de laborator
  8. frizerie canina si felina
  9. manopere de igienizare: toaletaj urechi, taiat unghii

clinica veterinar Calarasi

Localizare CABINET MEDICAL VETERINAR CALARASI - DR. BLEBEA VALENTINA
Galerie Cabinet Veterinar Calarasi