Clinica veterinara

La Westernvet suntem intotdeauna pregatiti sa oferim servicii veterinare complete companionului dumeavoastra necuvantator. Serviciile noastre medicale includ de la controlul de juniorilor, depistarea precoce si tratamentul bolilor la orice orice varsta si pana la tratamente veterinare medicale si chirurgicale complexe.

Cabinetul nostru veterinar deserveste toata partea de nord a judetului Ilfov : Balotesti, Silistea Snagovului, Gruiu, Ciolpani, Tancabesti, Moara Vlasiei, Sitaru, Saftica, Caciulati, Petresti, Ostratu, Tamas, Peris, Buftea.

Daca va ingrijoreaza ceva in legatura cu sanatatea animalului dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati telefonic sau direct la clinica. Urmati-va instinctul pentru ca dumneavoastra va cunoasteti un bine animalul si va puteti da seama un bine cand ceva nu este in regula cu el.

Stam la dispozitia dumneavoastra cu urmatoarele servicii : consultatii, analize medicale, chirurgie, internare, profilaxie, farmacie si ambulanta veterinara.

Ambulanta Veterinara Corbeanca  - URGENTELE SOLICITATE IN CAZUL SERVICIILOR DE AMBULANTA VETERINARA VOR FI REZOLVATE IN FUNCTIE DE CAPACITATEA NOASTRA !

Pentru cazurile URGENTE, dar si la solicitarea clientilor, oferim asitenta veterinara la domiciliu si transport atat catre cabinet cat si de la cabinet la domiciliul clientului.
Serviciile de transport cu ambulanta veterinara sunt realizate Ilfov si Bucuresti

Pensiune pentru animale de companie

Suntem bucurosi sa va prezentam, in cadrul spitalului nostru veterinar, pensiunea pentru animale de companie.

Vom fi fericiti sa va plimbam prietenul necuvantator in lesa, in spatiul special amenajat si imprejmuit ( gazon natural) si, la cerere, cand va intoarceti il puteti lua tuns sau spalat in salonul de cosmetica din cadrul spitalului.

Datorita faptului ca suntem amplasati in incinta Complex Paradisul Verde - Corbeanca, cele cinci spatii de cazare din exterior sunt pozitionate la baza unor copaci cu inaltimea de aproximativ 8-10m, practic intr-o mica padure, care confera pe de o parte, adapost de caldura si zgomot, si, pe de alta parte, fosnetul frunzelor care induce o stare de liniste si calm.

Spatiile din interior sunt monitorizate video continuu iar toata incinta beneficiaza de incalzire prin pardoseala si aer conditionat pentru confortul prietenului tau necuvantator.

  

Frizerie veterinara pentru caini si pisici

Grija noastra - linistea ta si a animalului tau !

Cosmetizarea regulata este foarte importanta. Tunsul devine o necesitate din motive de igiena cat si aspect. O blana incalcita va deveni o adevarata problema deoarece aceasta mentine caldura si umiditatea cauzand iritatii, roseata pielii si va emana un miros neplacut.

Este recomandat ca blana animalului dumneavostra sa fie tunsa sau spalata pe tot parcursul anului. Majoritatea cainilor au nevoie de o tunsoare la fiecare 4-9 saptamani. Prin tunsoare se elima si corpurile straine si se descopera eventuali noduli care ar putea pune In pericol sanatatea animalului tau de companie.

Pentru unii caini , ingrijirea profesionala este un necesar absolut, in vreme ce pentru altii o baie lunara si o sedinta de periaj pe saptamana sunt suficiente.

Chiar si cainii cu parul scurt poat beneficia de baie regulat pentru a mentine pielea si blana sanatoase.

Dupa cum, probabil, se stie aspectul pielii si al blanii reflecta de obicei sanatatea si conditia fizica.

Ingrijirea exteriorului cainilor si a pisicilor este o parte esentiala a ingrijirii generale , la fel cum sunt si nutritia sau ingrijirea sanatatii. Perierea si spalarea lor le mentin pielea si blana sanatoase.

Mai multe informatii regasiti pe site-ul www.frizercaini.ro

 

Pe langa faptul ca animalul dumneavoastra de companie va arata si se va simti bine, ingrijirea parului are o serie de avantaje:

 •  prin tundere si periere se elimina firele de par moarte si murdaria;
 •  se stimuleaza secretia de sebum, ce protejeaza firul de par;
 •  se activeaza circulatia sanguina la nivelul pielii;
 •  se pot descoperi mult mai usor eventualii paraziti, micoze sau leziuni, ale pielii pe care le putem elimina si trata la timp in cabinetul veterinar.

Va oferim urmatoarele servicii veterinare:

 • consultatii
 • analize medicale
 • chirurgie
 • internare
 • profilaxie
 • farmacie
 • ambulanta veterinara.

 

Galerie Cabinet Veterinar Buftea