CABINET MEDICAL VETERINAR DR. ALEXANDRU DIACONESCU

veterniar sector 5CABINETUL MEDICAL VETERINAR DR. ALEXANDRU DIACONESCU sta la dispozitia dumneavoastra cu bune servicii de ingrijire pentru animalul dumneavoastra de companie. Fiind formata dintr-o echipa tanara de medici, Dr. Alexandru Diaconescu : obstetrica-ginecologie, ecografie abdominala, chirurgie tesuturi moi si Dr. Beatrice Cristescu : cardiologie/ecocardiografie, dermatologie, interne, dinamici si plini de seriozitate care practica aceasta meserie din pura pasiune, clinica noastra trateaza fiecare pacient cu multa grija si profesionalism, fie ca este vorba de consultatii veterinare, deparazitari sau administrare de tratamente asigurand si servicii mult mai complexe precum ecografii, examene paraclinice sau interventii chirurgicale.

Deoarece misiunea noastra principala este aceea de a ingriji toate animalele aflate in suferinta, cabinetul nostru veterinar asigura servicii de o calitate superioara.

Datorita aparaturii medicale de ultima generatie, clinica noastra vine atat in ajutorul specialistilor pentru stabilirea unui diagnostic cat mai rapid si corect, cat si al pacientilor, sprijinindu-i in mentinerea sanatatii lor în o buna forma.

Cabinetul nostru este locul unde animalul dumneavoastra de companie se va simti ca acasa, intr-un cadru natural, fiind inconjurat de toate atentia si afectiunea echipei noastre.

MEDIC VETERINAR sector 5

"Un animal sanatos, este un animal fericit", este motto-ul dupa care se ghideaza toti membrii clinicii noastre, incercand sa insanatoseasca toate animalele, iar daca nu pot face acest lucru, macar sa le faca sa se simta iubite, acestea fiind tratate ca si cum ar fi ale lor.

Lucram permanent la imbunatatirea tehnicilor si schemelor de tratament pentru a se asigura ca fiecare animal primeste o buna ingrijire disponibila la momentul respectiv. Noi pretuim sanatatea, iar medicina preventiva pe care o aplicam este menita sa asigure un viitor sanatos pentru animalul dumneavoastra de companie si lipsit de griji pentru dumneavoastra.

Servicii

Cabinetul nostru veterinar va ofera :

  • O echipa experimentata care abordeaza cu mare grija fiecare interventie;
  • Prioritatea pentru tratarea imediata a animalelor aflate in suferinta;
  • Reduceri pentru clientii fideli;

Cabinet Veterinar sector 5

Vaccinarea

La caini, prima vaccinare se face incepand cu varsta de sase saptamani, cu un vaccin monovalent impotriva parvovirozei sau bivalent impotriva maladiei Carre, doar daca varsta cainelui este peste sase saptamani.Pana la efectuarea primului vaccin, cainii sunt protejati de anticorpii primiti de la mama.

La numai doua saptamani de la prima vaccinare, se efectueaza vaccinarea de rapel, cu un vaccin polivalent care cuprinde mai multe boli in functie de statusul imunitar al cainelui si de incidenta bolilor in zona. Acest vaccin imunizeaza cainele impotriva parvovirozei, jigodiei, hepatitei, leptospiroza sau a parainfluentei.

Cea de-a treia vaccinare se efectueaza la varsta de 12 saptamani cu un vaccin polivalent de rapel impotriva acelorasi boli cu diferenta ca se va faci si imunizarea impotriva rabiei.

Servicii:

  • obstetrica-ginecologie;
  • chirurgie;
  • interne;
  • vaccinari;
  • examene paraclinice;
  • ecografie;

farmacie veterinara sector 5

Programul cabinetului:

Luni, Miercuri, Vineri 14.00 - 20.00
Marti, joi 16.00 - 20.00
Sambata 10.00 - 14.00
Duminica Inchis
Localizare CABINET MEDICAL VETERINAR DR. ALEXANDRU DIACONESCU
Galerie Cabinet Veterinar Bucuresti Sector 5