Hari Pet

Cabinet veterinar AlexandriaCabinetul nu este unul obisnuit - oferim foarte multa dragoste fata de animale si tot confortul de care acestea au nevoie pentru a se simti în siguranta în orice moment al investigatiilor sau procedurilor medicale la care sunt supuse.

Clinica noastra veterinara a fost infiintata pentru a intampina nevoile prietenilor nostri necuvantatori. Am ales sa ne dedicam timpul lor, motiv pentru care clinica noastra este o clinica veterinara deschisa non-stop pentru urgente veterinare. Echipa noastra de medici veterinari va sta la dispozitie oricand aveti nevoie!

Stim cat de important este pentru dumneavoastra prietenul patruped ,de aceea scopul nostru principalestee aceela de a oferii sanatate animalului dumneavoastra de companie, ca mai apoi acesta sa va ofere clipe de fericire .

Fie că este vorba de o simplă consultaţie pentru verificarea stării de sanatate sau un caz deosebit în care sunt necesare investigaţii speciale, analize medicale, tratamente complexe sau intervenţii chirurgicale, clinica noastra veterinara vă stă la dispoziţie cu cele mai noi tratamente, si cea mai moderna aparatura. Şi pentru că dorim să oferim servicii cât mai complete, vă aşteptăm să ne vizitaţi si pentru toaletaj canin şi felin sau pentru servicii stomatologice.

Servicii :

- Deparazitari interne;

- Vaccinari;

- Tratamente;

- Perfuzii

- Interventii de mare chirurgie;

- Chirurgie ortipedica;

- Enucleere glob ocular;

- Remediere luxatie glob ocular;

- Blefaroplastii;

Clinica veterinara Alexandria

Localizare Hari Pet
Galerie Cabinet Veterinar Alexandria
    Nici o galerie disponibila.